fredag den 11. januar 2013

Tanker om bloggen

Først og fremmest kan jeg fortælle jer at min storebror som jo fortiden er i scotland har lånt mig hans Nikon spejlrefleks kamera så jeg rigtig kan lege og få taget nogle flotte billeder til bloggen - selvom jeg syntes nu at min iPhone + noget fotoredigering har gjort det godt nok - har jeg altid ønsket mig sådan et kamera, men de er så dyre! Så når jeg nu har lært det lidt bedre at kende glæder jeg mig til flotte, farverige billeder som kan pryde bloggen! :) 

Derudover har jeg haft en masse tanker omkring bloggen her, jeg vil altid bevare mine personlige indlæg om mine hverdagstanker og hverdagsglimt! Men jeg vil rigtig gerne kunne lave en masse lækre giveaways og derved belønne alle jer dejlige læsere som der bliver flere og flere af for hver dag - derfor skrev jeg til den skønne Dyreglad-Pige (hvis blog jeg nyder meget) om et tip til at få de sponsorede giveaways, hun sagde jeg bare selv skulle skrive til forskellige steder, så det har jeg gjort. Derved kunne jeg også selv vælge hvem der passer til bloggen her - det er jo ikke sikkert de svare, men en af stederne har svaret og det er Luxstyle, de har tilbudt mig at sende mig produkter som jeg skal prøve også skrive et indlæg til jer om hvad jeg syntes om dem og om jeg vil anbefale dem til jer - det har jeg sagt ja til og jeg vil selvfølgelig holde min personlighed i de indlæg der kommer så i ikke bare føler det er en reklame - jeg vil være ærlig, kritisk og hård! Jeg gør det fordi jeg har lyst til at prøve det af og ikke fordi jeg føler mig tvunget eller noget :) - Jeg ved der er meget delte meninger omkring sådan nogle sponsorer, men jeg håber at i stadig vil læse med alle sammen! 

Jeg kan fortælle jer at det første de vil sende mig er 5 Acne Killer masker, som jeg har læst både postivt og negativt om - så dem glæder jeg mig til at prøve! Tror det bliver sjovt & spændende at se om det er noget for mig og for bloggen - Nogle gange må man bare kaste sig ud i ting og håbe det er godt!

Tilsidst arbejder jeg på at fixe jer en giveaway (en ikke sponsoreret), men skal lige finde det helt rigtige også kommer den - bare fordi i er dejlige!

Jeg håber at i vil glæde jer ligeså meget til det hele som jeg gør! 


Hvad syntes i?


2 kommentarer:

  1. Hvor fedt at du har fået lov at låne din brors kamera. Det gør altså virkelig meget med et "ordentligt" kamera :D

    SvarSlet