mandag den 7. januar 2013

Negle!

Dette indlæg er nok mest henvendt til dig som bider negle (eller på anden måde er ked af dine negle), desværre er jeg selv en af dem som siden jeg var lille har bidt negle, har ingen erindring om hvornår jeg startede - men en ting ved jeg og det er at det er sindssygt irriterende og virkelig svært at holde op! Jeg har prøvet så mange gange at holde op og det fungere bare aldrig! Og det der "god negl" eller hvad det hedder som får neglene til at smage grimt, har aldrig stoppet mig! øv øv øv! 

Og da jeg ikke lige har haft råd til at gå ned og få lavet kunstige negle flere gange om måneden/året så har jeg selv prøvet mig frem med dem fra H&M - de er faktisk også gode nok til mig, men da en pakke koster omkring 49 kr så bliver det jo også dyrt i længden! Specielt fordi de ikke holder så længe. 

Derfor kommer jeg nu med mit "tip" som har gjort jeg ikke har bidt mine negle siden december - også er det billigt! Jeg har nemlig fundet ud af hvor billigt det er at købe negle på Ebay!


Herover kan i se et billede af mit "kit"! Neglene kommer i en pose hvor der er fra str. 0 til 9 - der er 500 negle i alt og de koster 24,89 (find dem her), limen kom i en pakke med 10 - man kan også godt bare købe lim i matas hvis man heller vil det - men pakken koster 17,46 kr (find den her), tilsidst har jeg købt en negle klipper lige som dem de professionelle har - jeg syntes den er meget nemmere at bruge og fordi jeg jo ikke har været vant til at have lange negle klipper jeg de kunstige ned så de passer til mig - negle klipperen har kostet 15,6 kr (find den her). 
Så det er en meget billig løsning, nu har jeg brugt dem siden december, og nej de holder ikke vildt længe, det er nok også fordi jeg piller i dem, men jeg må sige at det ikke gør mig så meget fordi jeg jo har 500 negle og hvis jeg skal fylde op så koster det kun de 24,89 kr :)


Herover kan i se de negle jeg har lavet idag, begge lakker er fra Gosh - en sort og en top coat som gør lakken mat - syntes det er en fed effekt!

Håber ikke i er faldet af på vejen, 
eller jeg har kedet jeg med indlægget
som blev meget langt! <3
Kunne i tænke jer indlæg som 
dette i fremtiden?
(kom gerne med Ris&Ros)

3 kommentarer:

 1. Argh.. Louise (http://allthingsglitters.blogspot.dk), ved ikke lige hvad der skete men kom til at trykke slet på din kommentar i stedet for udgiv :( Heldigvis har jeg den i min mail - så jeg citere dig lige:


  Louise har efterladt en ny kommentar til dit indlæg "Negle!":

  Super godt tip! Det er godt nok en meget billigere løsning, og så ser det jo helt vildt fint ud :)

  Jeg har præcis den samme lak med mat effekt, det giver sådan et fedt look :)

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er meget billigere! :) Tak :)
   Ja det er meget fedt, jeg har kun prøvet med sort,
   ved ikke om hvordan det bliver med andre farver? :)

   xoxo

   Slet
 2. Det er en meget fed effekt det der med at gøre den mat!
  Tak for kommentaren på min blog, du har en rigtig fin blog!
  - vil du følges? jeg følger hvertfald dig nu :)
  Knus
  Bynanasoerensen.blogspot.dk

  SvarSlet